duminică, 28 iunie 2015

Consultatii medicina generala

Din nou am ajuns din pacate cu unchiu la consultatii medicina generala iar drumul m-a omorat ca de fiecare data - cu atat mai mult cu cat masina este in service si a trebuiit sa iau un taxi - eci nu mai zic - taxi pana la clinica, taxi pentru unchiu inapoi, taxi pentru mine la munca si deja am cheltuit numai cu transportu' o mica avere pentru o porcarie de consultatie care s-ar fi putut face la fel de bine si la domiciliul nostru.

In plus, am reusit sa intarzii la servici, unde dupa ce ca stau ca un sobolan intr-o cusca (am un cub numai al meu) iar colega din fara in loc sa vorbeasca, ai devraba rage (rage la clientii ce au intarziat cu platile) mai am si o sefa care abia asteapta sa vada ca am intarziat, ca sa ma puna la ore suplimentare, sa urle, sa faca circ pe seama mea.

In fine... ideea este ca nu am facut nimic azi la munca - sper sa se aleaga prafu de toate proiectele, ca o ricum sefa e aia cu bonusurile, iar contractul nu mi-l poate inchide fara sa fac prea multe porcarii (cat sunt in grafic cu performanta, nu are cum sa se atinga de un fir de par din capu meu - in schimb asta nu o impiedica sa tipe ca o descreierata).

Cred ca o sa-i chem pe oamenii de la psihiatrie de la Doctor Acasa, sa-i faca un consult la capatana.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu