joi, 23 noiembrie 2017

Cum sa alegi smartwatch-ul potrivit pentru tine


Tehnologia ne face viata mai usoara in nenumarate situatii, motiv pentru care fiecare dintre noi ar trebui sa avem in colectie cateva ceasuri smartwatch. Aceste dispozitive sunt foarte usor de folosit si vin cu o multime de functii utile, astfel ca le poti descoperi pe toate daca vezi intreaga lista de ceasuri aici la iUni.

Cumpara online
La iUni activitatea se desfasoara online, ceea ce presupune ca pot fi de ajuns cateva minute pentru a descoperi intreaga colectie si pentru a alege cel mai grozav model. Preturile sunt foarte bune, iar daca comanzi produse de minim 499 de lei vei beneficia si de transport gratuit prin curier.

Testeaza ceasul
Totodata, la iUni ai ocazia de a testa aceste ceasuri smartwatch inainte de a le cumpara, iar tot ce trebuie sa faci este sa mergi in showroom-ul din sectorul 3, iar pe aceasta cale vei fi 100% sigur ca ai luat cea mai buna decizie.

Functii importante
Functiile incorporate difera de la un model la altul, dar sunt si unele de baza, menite sa ne usureze viata. Printre acestea merita amintite preluarea sau initierea apelurilor de la incheietura mainii, notificarile de pe retelele de socializare, agenda, calendar, alarma, functia antifurt, dar si toate cele dedicate sportivilor, precum pedometru, cronometru, termometru corporal si nu numai.

Mai multe caracteristici
Si caracteristicile sunt variate, insa in aproape toate situatiile este vorba de un ecran tactil prin care se acceseaza toate functiile. De asemenea, capacitatea bateriei variaza de la un model la altul, insa se asigura o autonomie de minim 3, 4 zile in aproape toate cazurile, iar incarcarea completa se desfasoara in 3 ore. Si design-ul este foarte variat, unele modele fiind dedicate barbatilor, in timp ce altele sunt pentru femei sau chiar pentru copii, astfel ca aspectul e adaptat pentru fiecare dintre acestia.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu