joi, 17 ianuarie 2019

Am gasit vinul meu preferat


Crama Budureasca produce vinuri romanesti de o calitate superioara pe piata, numarandu-se printre cele mai modern crame din Romania.
Vinurile din Crama Budureasca sunt din soiuri nobile cu o prezentare unica datorita atentiei dedicate fiecarui detaliu.Prestigiul vinurilor este sustinut de numeroasele premii atat la nivel national, cat si international.

Pentru ca vinul dulce poate fi servit inclusiv ca un desert, la budureasca poti achizitiona vinuri dulci printre care mentionam, premium tamaioasa romaneasca, bristena busuioaca de bohotin, bristena muscat ottonel, premium cabernet sauvignon, etc.

Iti doresti o intalnire romantica?Atunci alege un vin de calitate, Busuioaca de Bohotin realizat la Crama Budureasca. Acesta va reusi sa va rasfete pe amandoi cu puternicele sale arome  de fructe si petale de trandafir.Aroma placuta de fructe si buna aciditate a vinului ii confera acestuia un final lung, iar alcolemia acestui vin este de 13.5%.Este un vin elegant si bine structurat cu care nu vei da gres la nici o masa indiferent de “natura” acesteia. Aciditatea ridicata din structura vinului face in asa fel incat sa nu domine gustul dulce.

Busuioacă de Bohotin poate fi servit singur, ca aperitiv, dar se armonizează foarte bine şi cu deserturile, îndeosebi cu cele tradiţionale, precum cozonacul sau pasca. Se recomandă a fi servit la o temperatură de 10-12 grade Celsius.

Muscat Ottonel nu are faima altor struguri albi precum Chardonnay sau Sauvignon Blanc însă este un soi interesant din care rezulta vinuri ce au de obicei un conținut mai mare de zahăr și o aciditate mai scăzută. Podgoria Dealu Mare este cunoscută ca fiind printre cele mai propice locații pentru cultivarea acestui soi din Europa, datorită climei puțin mai reci  ce favorizează obținerea unui bun vin din Muscat Ottonel. Crama Budureasca este printre puținele din țară ce reușește să obțină Muscat Ottonel aromat.

Cumpara Cabernet Saugvinon de la  Budureasca, un vin din gamele superioare care este învechit în baricuri de stejar timp de până la 12 luni. Este unul din vinurile cu care nu poți da greș pentru servirea alaturi de bucăți de carne de vită de inalta calitate, precum rib-eye sau t-bone.
Ca si caracteristici principale, Cabernet Sauvignon denota vigoare, virilitate, forță, motiv pentru care este reinterpretat ca "Regele vinurilor roșii".

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu