joi, 19 aprilie 2018

De ce este bine sa mergem anual la urolog



Exista cateva consultatii la care ar trebui sa mergem in fiecare an intrucat aceasta reprezinta singura modalitate prin care problemele de sanatate pot fi prevenite sau eventual identificate inca din fazele incipiente atunci cand tratamentele sunt mult mai simple, iar urologia reprezinta o ramura a medicinei care nu trebuie omisa. Una dintre problemele comune este reprezentata de incontinenta urinara, ceea ce presupune aparitia unor scurgeri de urina ce nu pot fi controlate, fie lipsa posibilitatii de controlare a urinarii. Ar trebui sa se mearga la control in scop preventiv si cu atat mai mult atunci cand intervin diferite simptome, iar printre acetea se numara diminuarea considerabila a vietii sociale, intrucat multe persoane se simt inhibate de problema cu care se confrunta, motiv pentru care refuza iesirile in oras.

Apeleaza din prima la specialisti
In schimb, un simplu control la medic poate face diferenta intrucat odata cu identificarea cauzei corecte pot fi luate si masurile adecvate, incepand de la monitorizarea alimentelor si bauturilor consumate ce pot favoriza repetarea episoadelor. Totodata, din cauza incontinentei, multe persoane evita si contactele sexuale pentru ca pe aceasta cale se feresc de situatiile mai putin placute, insa nu ar trebui adaptat stilul de viata la problema prezentata, ci ar trebui luate masurile adecvate.

Mai simplu si mai comod ca niciodata
In plus, pentru consultatii urologie nici nu mai este nevoie de deplasarea pana la medic intrucat se poate apela la DoctorAcasa, iar dupa cum anunta si numele, specialistii sunt cei care se deplaseaza la domiciliul pacientilor. Cu alte cuvinte, acestia din urma se bucura de mai mult confort, evita cozile interminabile si aglomeratia, alaturi de birocratia specifica sistemului medical romanesc. Serviciile sunt de cea mai buna calitate, iar costurile sunt accesibile pentru toate buzunarele, motiv pentru care oricine isi va permite sa faca schimbarile de care are nevoie in viata sa, avand parte de mai mult confort.

Sunt adoptate diferite obiceiuri
Alte persoane se confrunta cu o presiune constanta in zona aparatului urinar, motiv pentru care se vad nevoiti sa stea intinsi pentru ameliorarea simptomelor, in timp ce altele aleg sa foloseasca in fiecare zi absorbante pentru ca scurgerile ocazionale sa nu reprezinte o problema. Cu alte cuvinte, scade considerabil confortul vietii, iar micile placeri vor fi uitate, pe cand este mult mai simplu sa se apeleze la consultatii urologie care sa fie efectuate direct la domiciliul pacientilor.

Toate situatiile se pot agrava
In functie de fiecare situatie in parte sunt luate masurile adecvate pentru ca treptat sa fie indepartate toate simptomele, iar pacientii sa poata reveni la viata de zi cu zi. In caz contrar, problemele se pot agrava in timp daca nu sunt gestionate corect, astfel ca va scadea considerabil confortul.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu