duminică, 8 mai 2016

Sa lucrez de acasa sau la studio?

In domeniul videochatului, tot mai popular in ziua de azi, modelele sunt cele care detin controlul complet. Acestea au posibilitatea fie de a lucra de acasa pe cont propriu, fie de a se angaja la unul din zecile de studiouri disponibile pe piata, insa este important ca acestea sa fie recunoscute pentru profesionalismul si seriozitatea lor, intrucat oricand pot aparea situatii neplacute.

Salarii bune

Chiar si modelele fara experienta au parte de un salariu care debuteaza, de regula, de la 500 de dolari, iar in functie de seriozitatea aratata, studiourile ofera si bonusuri pentru incurajare. Pe de alta parte, modelele care au dobandit experienta in acest domeniu, i-au invatat toate tainele si stiu cum sa comunice intr-o limba straina cu oameni din toate colturile lumii, au parte de venituri ce depasesc 5.000 de dolari pe luna. La acestea se adauga numeroase bonusuri, fie oferite de studio-uri, fie de site-urile cu care se colaboreaza.

Sa lucrez de acasa sau la studio?

Ambele variante propun avantaje si dezavantaje, astfel ca ramane la alegerea modelelor sa se gandeasca care este modalitatea ideala de a lucra. Cele angajate la studio au garantia unui salariu fix, care nu este influentat de performante, aspect foarte important pentru multi dintre noi, iar tot aici se pot invata o multime de tehnici prin care sa se obtina venituri mai ridicate.

In schimb, pentru cele care lucreaza de acasa, in primul rand este nevoie de aranjarea unui spatiu adecvat pentru a practica aceasta meserie. De asemenea, modelele trebuie sa dispuna de un laptop de calitate, conexiune la internet de mare viteza si webcam de inalta definitie, iar aceste costuri sunt destul de ridicate, pe cand la studio, conditiile sunt deja oferite, fara nicio investitie. Pentru modelele nehotarate, acestea pot incerca ambele variante si sa analizeze situatia care a fost mai placuta si care a dus la veniturile mai mari, pentru a putea lua o asemenea decizie.




Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu