duminică, 12 februarie 2017

Multe femei isi doresc sa gaseasca ghete casual mai ieftine


Una dintre cele mai cunoscute dorinte ale unei femei este sa aiba un dulap impresionant, plin cu articole vestimentare, din care sa nu le lipseasca nimic. Problema apare atunci cand intervine bugetul, pentru ca de cele mai multe ori, hainele si incaltamintea ce satisfac mai multe criterii nu sunt deloc accesibile ca pret.



In aceasta perioada puteti gasi pe internet ghete casual ieftine multumita reducerilor de sezon si diverselor promotii pe care le fac brandurile din acest domeniu. Un astfel de model este un must-have in garderoba oricarei doamne si domnisoare, indiferent de stilul pe care il adopta. In plus, o pereche de ghete casual negre nu vor altera niciodata look-ul, ci din contra, va pot ajuta atunci cand sunteti in pana de idei.

Combinatii de culori si modele

Primavara, este anotimpul in care toate culorile parca reinvie, chiar daca uneori ploile de afara se incapataneaza sa apara. Cu toate acestea, nu trebuie sa renuntati la ceea ce va place, iar culorile precum maro, visiniu si bineinteles, clasicul negru sunt perfecte pentru acest sezon.

Daca va doriti un plus tinutei, aplicatiile metalice, insertiile de care imita pietrele pretioase sunt o optiune foarte buna. De asemenea, puteti sa va jucati si cu materialele, iar imitatiile din piele de sarpe sau crocodil pot fi regasite si la modele de ghete casual ieftine.



Cum combinam piesele?

De cele mai multe ori, dupa ce v-ati decis asupra unui tip de incaltaminte, va puneti inevitabil intrebarea: cu ce pot asorta papucii? Nu este atat de greu sa realizati combinatiile perfecte atat timp cat aveti in vedere anumite criterii de la care este neaparat sa nu va abateti si pe care trebuie sa le respectati cu strictete, chiar daca tendintele se schimba. Prin urmare, este esential sa tineti cont de inaltimea dumneavoastra, pentru ca orice tinuta va fi distrusa daca nu va alegeti lungimea potrivita a ghetelor, iar solutia este sa probati pana gasiti ce vi se potriveste.




Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu