luni, 18 septembrie 2017

Smartwatch-urile din 2017 au incorporat din ce in ce mai multe functii

Oricine isi doreste un smartwatch in ziua de azi intrucat acestea au rolul de a ne usura mai multe activitati, dispozitivele functionand in armonie cu telefoanele, iar conexiunea celor doua se realizeaza prin intermediul Bluetooth-ului. Optiunile sunt foarte variate, pentru toate nevoile si preferintele, insa pentru a nu pierde timpul prin magazine, oricine poate da click aici pentru a descoperi colectia de ceasuri inteligente propusa de iUni.

Mai multe functii

Pentru cei care nu au nevoi deosebite pot fi potrivite si unele modele care indeplinesc functiile de baza, toate fiind accesibile cu ajutorul display-ului tactil. Bineinteles ca scopul principal este acela de a prelua apelurile cu usurinta, direct de la incheietura mainii si de a urmari intr-un mod foarte discret mesajele si notificarile primite. Totusi, un smartwatch nu se limiteaza doar aici, ci propune si o multime de functii ideale pentru iubitorii de sport prin care acestia isi pot monitoriza si imbunatati activitatea. O alta functie utila in toate conditiile este cea antifurt, ce presupune emiterea unui semnal sonor atunci cand intervine o distanta mai mare de cativa metri intre ceas si telefon.

Caracteristici

Acestea variaza de la un model la altul, insa cele mai multe dispun de aceleasi functii de baza si caracteristici, iar cele mai multe dintre acestea dispun de o baterie cu capacitatea de 400 mAh, ceea ce asigura o autonomie de pana la 3 zile, in timp ce pentru o incarcare completa sunt suficiente 3 ore. Procesorul, rezolutia si display-ul variaza de la un model la altul, insa pentru cele mai bune performante trebuie sa fie pregatit si un buget pe masura.

Comanda acum


Poti sa dai click aici pentru a comanda un smartwatch iUni, care sa iti indeplineasca cerintele, fie pot sa mergi in showroom-ul din Bucuresti pentru a testa toate modelele pentru a lua cea mai buna decizie.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu