vineri, 12 ianuarie 2018

Care sunt specialistii la care trebuie sa mergi in fiecare an?


Asigurarea sanatatii a devenit mai simpla ca niciodata odata cu serviciile propuse de catre cei de la DoctorAcasa intrucat activitatea medicilor se desfasoara direct la domiciliul pacientilor. Cu alte cuvinte, acestia din urma nu mai sunt nevoiti sa se deplaseze pana la cabinete unde sa piarda ore intregi, sa se confrunte cu cozi interminabile sau sa aiba de-a face cu medici care nu isi dau interesul. In plus, serviciile sunt foarte variate si includ o multime de specializari ale medicinei, motiv pentru care oricine poate apela la consultatii la plamani, care sunt recomandate a fi efectuate in fiecare an. Nu in ultimul rand, abonamentele sunt accesibile pentru toate buzunarele, motiv pentru care de acum e mai simplu pentru oricine sa isi asigure sanatatea.

Diferite proceduri
Medicul pulmonolog este cel care are in vedere identificarea si tratarea afectiunilor organelor respiratorii, iar unele dintre afectiunile des intalnite, de multe ori, se instaleaza si evolueaza in liniste, fara a oferi simptome alarmante pentru pacienti, iar aici pot fi amintite tuberculoza, tumorile, infectiile etc. Asadar, la consultatii pneumologie procedurile difera in functie de situatia prezentata, medicii adaptandu-se la fiecare pacient in parte.

Cand apelezi la specialist?
Pacientii trebuie sa fie atenti la toate semnele, iar printre acestea se pot intalni tusea intensa, uscata sau umeda, senzatia de slabiciune si cresterea temperaturii corporale. Totodata, acestia pot avea parte de dificultati de respiratie sau dureri retrosternale care cresc in intensitate direct proportional cu activitatile fizice desfasurate. In acelasi timp, se recomanda ca fumatorii sa apeleze la consultatii la plamani cel putin o data pe an, pentru ca aceasta e singura modalitate prin care pot fi identificate afectiunile serioase inca din fazele incipiente. De asemenea, la fel ar trebui sa procedeze si cei care au lucrat pe perioade indelungate in medii mai putin prietenoase, unde se poate inhala praf, fum sau diferite substante chimice.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu