marți, 10 aprilie 2018

Alege castile cu Bluetooth ca sunt mai comode


Muzica reprezinta fie o pasiune, fie o placere pentru cei mai multi dintre noi, astfel ca aceasta este inclusa in viata noastra in fiecare zi. Ascultam muzica la radio, in masina, in mijloacele de transport in comun, la birou, acasa, in timpul liber, in club, in cafenele si nu numai, iar pentru ca experienta sa fie una cu adevarat deosebita este ideal sa fie alese niste casti Bluetooth de la iUni.ro. Aici sunt disponibile nenumarate optiuni, pentru toate preferintele, iar raportul calitate – pret reprezinta un adevarat avantaj.


Cea mai buna alegere
De exemplu, una dintre cele mai inspirate alegeri pe care o pot face utilizatorii este optarea catre iUni CB09 care sunt ideale atat in timpul liber, dar si cand sunt practicate diferite sporturi intrucat dispun de un sistem de prindere foarte eficient care aduce mult confort si asigura o experienta grozava. Design-ul este unul atractiv, foarte simplu, motiv pentru care castile pot fi incluse in tot felul de outfituri pentru a completa aspectul, dar nu a fost omisa nici partea functionala, astfel ca se conecteaza cu usurinta la telefon prin Bluetooth, fie pentru asculta muzica, fie pentru a vorbi la telefon fara sa mai fie nevoie ca acesta sa fie scos din buzunar.

Specificatii
Folosind versiunea 4.1 a Bluetooth-ului, castile propun o raza de actiune de 10 metri si dispun de un buton multifunctional. In acelasi timp, acestea sunt compatibile cu o plaja foarte vasta de telefoane, iar pentru ca izolarea fonica este foarte buna, zgomotele nu vor reprezenta o problema, ceea ce face ca experienta sa fie una mai placuta. De asemenea, un mare plus e reprezentat de faptul ca timpul de incarcare este foarte redus, de cel mult doua ore, iar in acest sens se foloseste un cablu obisnuit microUSB. Autonomia, atat in cazul muzicii, cat si al convorbirilor telefonice este de 4 ore, in timp ce in stand by cifra creste pana la 48 de ore.

Usor de folosit
Pentru ca aceste casti sunt usor de folosit, e nevoie de apasarea butonului multifunctional pentru trei secunde astfel incat acestea sa fie activate, fapt semnalizat prin ledul de culoare albastra ce se aprinde si care indica pregatirea pentru conexiune. De aici este nevoie de activarea Bluetooth-ului de pe telefon pentru a se conecta la casti, iar pentru preluarea si inchiderea apelurilor este de ajuns ca butonul sa fie apasat o singura data si pentru respingerea apelurilor se apasa de doua ori.

Preturi mici
Daca accesezi iUni.ro vei constata ca gama de produse e foarte variata, insa si preturile sunt foarte prietenoase, iar modelul CB09 poate fi achizitionat pentru numai 259 de lei, fara a mai lua in calcul ofertele sau reducerile care pot fi in curs.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu